Ontvang geheel gratis het verzamelsysteem

Waarborg de verzamelwaarde van uw gouden EK munten

De officiële EK 2020 collectie ter ere van alle Speelsteden bevat alleen ware numismatische meesterwerken. Zo zijn de waardevolle Goudbaar Munten geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Elke munt is dan ook voorzien van een officieel Certificaat van Echtheid.

Deze uitzonderlijke muntkwaliteit wordt ‘Proof’ genoemd. Om deze hoge kwaliteit te bereiken is gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntstempels. Daarnaast zijn ook de muntplaatjes speciaal geprepareerd. Hierdoor kunnen de gedetailleerde muntafbeeldingen gematteerd en in reliëf worden geslagen op hoog-spiegelende achtergronden. Bovendien is elke munt apart opgevangen en direct in een beschermende muntcapsule bewaard. Hierdoor vertonen de puur (99,99%) gouden munten geen enkele oneffenheid.

Officiële verzamelfolder EK 2020 Goudbaar-Munten © UEFA EURO 2020™

Hoogwaardig verzamelsysteem voor verhoogd bewaargemak

Opdat u uw waardevolle verzameling veilig, eenvoudig en op representatieve wijze kunt opbergen is er een bijbehorend verzamelsysteem ontwikkeld. U ontvangt dit verzamelsysteem geheel gratis bij een van de eerste vervolgleveringen vanuit de collectie. Hierdoor kunt u uw munten al snel zonder zorgen en geordend bewaren. U bewaart dan immers niet langer een losse munt hier en daar, maar kunt deze direct een juiste plek in het verzamelsysteem geven.

Reserveer nu uw officiële EK 2020 Herdenkingsmunt ‘Speelstad Amsterdam’ met 50% introductiekorting om zeer voordelig kennis te maken met deze unieke munten in de vorm van goudbaren.