Verzamel de eerste officiële EK Goudbaar Munten!

Geslagen ter ere van het EK 2020

Official Licensed Product Logo U heeft nu de exclusieve kans om de eerste officiële Goudbaar Munten ter ere van een EK te bemachtigen. Deze unieke munten van 24 karaat goud, met de opschrift UEFA EURO 2020™, zijn geslagen voordat het EK noodgedwongen naar 2021 zou worden verplaatst. Dit maakt de munten zeer gewild onder zowel voetbalfans als verzamelaars wereldwijd.

Bespaar € 50,- op de Nederlandse uitgifte

Omdat Nederland deelneemt aan het EK, kunt u heel voordelig kennismaken met dit waardevolle verzamelthema. U ontvangt namelijk eenmalig € 50,- introductiekorting op de uitgifte ter ere van de Nederlandse Speelstad, Amsterdam. Hierdoor ontvangt u deze 24 karaat gouden Herdenkingsmunt in de allerhoogste kwaliteit voor slechts € 59,95 (later € 109,95).

In het verleden is de vraag naar Nederlandse Voetbaluitgiften altijd gigantisch geweest. De oplage van deze munt is echter zeer strikt gelimiteerd. Naar verwachting zal de vraag hierdoor veel groter zijn dan het aanbod. Klik daarom snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Specificaties
Uitgifte Nederlandse Speelstad
Collectie EK 2020 Goudbaar Munten
Metaal Puur (99,99%) goud
Kwaliteit Allerhoogste kwaliteit: Proof
Nominale waarde 1 Pond
Beperkt tot 500 complete collecties
Aanbieding Slechts € 59,95 (later € 109,95)

Van Amsterdam tot Sint-Petersburg

Tijdens het Europees Kampioenschap in 2021 worden de wedstrijden gespeeld in maar liefst 12 verschillende landen en evenzoveel stadions. De wedstrijden in Nederland vinden plaats in de Johan Cruijff Arena en er wordt ook gevoetbald in onder meer München, Rome en Sint-Petersburg. De halve finales en de finale vinden plaats in dé voetbaltempel van Engeland: het legendarische Wembley Stadium.

Bemachtig alle Speelsteden in 24 karaat goud

Ook deze andere Speelsteden van het EK 2020 zijn vereeuwigd op waardevolle Goudbaar Munten. Indien u de munt ter ere van de Nederlandse Speelstad behoudt, verkrijgt u het exclusieve recht ook de overige officiële EK 2020 Goudbaar Munten te verzamelen. Een gouden kans voor u. Deze unieke munten zijn in Nederland exclusief op EK-Munten.nl te verkrijgen.

Tijdens het Europees Kampioenschap wordt traditiegetrouw gestreden om de begeerde Henri-Delaunay Trophy™. Ook deze bokaal is voor het eerst minutieus weergegeven op een Goudbaar Munt, welke tot deze collectie behoort. Tevens is de 24 karaat gouden EK 2020 Collectie verrijkt met de officiële EK mascotte en een uitgifte waarop Europa is weergegeven.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.